Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Suunnittelija:

Janne Autio

8 teosta / Näytä profiili

JULISTEEN TARINA SUUNNITTELIJAN TARINA

Blindspot Juliste

Alkuperäinen teos on maalattu 3 metriä leveään pimennysrullaverhoon, jonka sain kierrätettynä.

Kesti pitkään, ennen kuin teos alkoi saamaan muotoaan. Maalasin teosta lähes puolen vuoden ajan, olin aluksi tehnyt hyvin hahmotelmaisia luonnoksia mutta pian hylkäsin suunnitelmat ja annoin tunteen viedä.

Alkuperäisteos on suurin maalaamani rullaverho.  Leveyttä verholla on 3 metriä ja korkeutta kokonaisuudessaan 280cm, josta maalattua pinta-alaa on korkeudeltaan noin kaksi metriä.

Janne Autio

Janne Autio, taiteilijanimeltään Janneblanco, on Lahden Muotoiluinstituutista valmistunut digitaalisen käyttäjäkokemuksen kehittämiseen ja virtuaalisiin ulottuvuuksiin erikoistunut Muotoilija.  

Taiteilijana Janne maalaa suurieleisesti ja ekspressiivisesti. Suuri osa hänen alkuperäisistä teoksistaan on maalattu kierrätettyihin rullaverhoihin. Erityisesti pimennysrullaverhot ovat osoittautuneet erinomaisiksi taidepohjiksi. Taiderullaverhot säilyttävät rullautuvuutensa, eikä akryylimaali rapise niiden pinnasta. Kuluneet ja vanhat rullaverhot Janne hyödyntää tavallisina maalauspohjina, tämä konsepti on saanut nimen “Kestävää Kehystystä”. 

Maalausprosessin alussa lopputulos on vielä verhon peitossa, sillä Janne ei suunnittele teoksiaan etukäteen, lukuun ottamatta tilaustöitä. Työskentelyn alkuvaihe voi vaikuttaa kaaottiselta, kunnes teos alkaa saada muotoaan. Viimeistelyn Janne hoitaa pienillä siveltimillä lisäten korostuksia ja pieniä yksityiskohtia. Toisinaan Janne kuvaa työskentelyään ja koostaa teoksen valmistumisesta lyhyitä videopätkiä jotka ovat nähtävillä Jannen Instagram-tilillä www.instagram.com/janneblanco

Jannen taideteoksia on ollut esillä muun muassa Lahdessa, Visuaalisten taiteiden museo Malvan kahvilassa syksyllä 2023 “Ai nää on rullaverhoja?” -näyttelyssä sekä Habitaressa syksyllä 2023 osana Suomen Muotoilusäätiön Utopia-Dystopia -installaatioita. Utopia-Dystopia-installaatiossa Janne toteutti teokseen myös lisätyn todellisuuden ulottuvuuden, joka avautuu mobiililaitteen kameran kautta. 

35.0085.00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä!

Tee teos tunnetuksi:

EKOLOGINEN VALINTA

Kaikki julisteemme ovat vastuullisesti tuotettuja. Valittavissa myös 100% kierrätyspaperille painettuja.

SUOMALAISTA TYÖTÄ

Julisteet on tuotettu kotimaisin voimin aina suunnittelusta valmiiseen julisteeseen saakka.

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa design-julisteesi nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä.

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)