Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Materiaalit

Paperin laatu vaikuttaa valmiin julisteen ulkonäköön, joten painomateriaaleilla on väliä. Suosimme korkealaatuista paperia, jolla julisteiden designit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Valitse mieleisesi tai toimi suosituksemme mukaan!

Käyttämämme paperilaadut

Nautilus Offset
Recycled 100%

NAUTILUS® Classic on valkoinen päällystämätön paperi, joka on kokonaan kierrätyspaperia. Se täyttää kaikki korkeimmat ympäristöstandardit. NAUTILUS® Classic on FSC® Recycled -sertifioitu, ja sille on myönnetty EU-ympäristömerkin käyttöoikeus. Nautilus sopii kaikkiin sisustustyyleihin.

Keaykolour 100% Recycled
Particles Sunshine

Keaykolour 100% Recycled Particles Sunshine on laadukas, täysin kierrätyskuidusta valmistettu designpaperi. Sen pohja on valkoinen, ja materiaalin pinnassa on oranssiin taittuvia sattumia ja valon heijastuksista taittuvaa lasimurskaa kimalteena (havainnekuva on suurennettu, joten sattumat on luonnossa pienempiä). Uusiopaperin kierrätyskuitu antaa tuotteelle pehmeän ja luonnollisen olemuksen. Paperi on FSC® Recycled -sertifioitua. Particles sopii erinomaisesti silloin kun haluat erottuvampaa ja personaalisempaa tyyliä julisteilta.

Munken
Pure

Munken Pure on norsunluunsävyinen FSC-sertifioitu paperi. Sen pinta on sileä, ja paperin sävy luo sille hieman rustiikkisen vaikutelman. Sopii erinomaisesti silloin kun halutaan vanhaan vivahtavaa tyyliä.

Rives Tradition
Natural White

Rives Tradition on klassisen elegantti, valkoinen designpaperi, jossa pinta on molemmin puolin koholle martioitu kevyin pintaviilloin. Paperi on myös FSC-sertifioitu. Rives toimii loistavasti klassiseen sisustukseen ja kun haluat julisteelta arvokkuutta.

Pidätämme oikeuden materiaalivalikoimamme muutoksiin. Materiaalivalikoimamme voi muuttua valmistukseen liittyvän saatavuuden mukaan. Ilmoitamme kaikista muutoksista.