Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Suunnittelija:

Sonja Annika Hirvinen

32 teosta / Näytä profiili

JULISTEEN TARINA SUUNNITTELIJAN TARINA

Wine Girl Juliste

“Istuin kotona kuuntelemassa Teamsin kautta yliopiston luentoa, joka ei kiinnostanut minua ollenkaan. Luonnollisesti siis piirtelin samalla ja ajatukset olivat muualla. Oli kevät 2020, pandemia oli juuri alkanut eikä kukaan tietänyt siitä mitään, tai kuinka kauan istuisimme kotona neljän seinän sisällä. Jostain syystä silloin juotiin myös paljon viiniä ja illat kuluivat kaveriporukan kanssa FaceTime puheluita soitellessa viinilasi kädessä. Julkaisin silloin tämän kuvan ja se räjähti totaalisesti, varmaan koska siihen pystyi yksi ja toinen samaistumaan. Olen myynyt teoksesta varmasti satoja kappaleita ja olen nähnyt siitä varmaankin kymmenen tatuointia. Vaikka pandemia olikin kummalista aikaa, tässä teoksen naisella on kumminkin positiivinen, rento ja vapaa asenne. Eletään päivä kerrallaan.”

– Sonja

Sonja Annika Hirvinen

Sonja on suomalainen taiteilija, joka tällä hetkellä matkustelee ympäri maailmaa ja työstää luovia teoksiaan samalla.

Sonjan tyyliä voisi kuvailla minimalistiseksi abstraktilla otteella. Hän työskentelee enimmäkseen “one line” viivoilla ja abstrakteilla muodoilla.

Sonja on työskennellyt taiteilijana vuodesta 2016 lähtien. Sonjan taidetta voi löytää Pariisiin kaduilta, Costa Ricasta seinämaalauksina ja Helsingin kahviloista ja kuppiloista. Sonja on järjestänyt taidenäyttelyitä ympäri maailmaa ja suunnittelee jatkavansa samaa mallia.

“Minusta parasta taiteen luomisessa on se, että ei ole mitään sääntöjä. Kun työstän uutta teosta mietin mikä tuntuu hyvältä ja mikä minun silmään näyttää kivalta. Mielikuvituksen ja todellisuuden raja on sumea, joka antaa katsojalle myös vapauden nähdä teoksessa sen mitä hän tuntee. Niinkun sanotaan, kauneus on katsojan silmissä. Haluan taiteellani tuoda tähän maailmaan hieman lisää vapautta, kauneutta ja leikkisyyttä. Elämän ei kuulu olla niin vakavaa!” – Sonja

Sonja on Julistamon kuukauden suunnittelija (09/2023). Lue artikkeli artistista täältä.

45.0079.00

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä!

Tee teos tunnetuksi:

EKOLOGINEN VALINTA

Kaikki julisteemme ovat vastuullisesti tuotettuja. Valittavissa myös 100% kierrätyspaperille painettuja.

SUOMALAISTA TYÖTÄ

Julisteet on tuotettu kotimaisin voimin aina suunnittelusta valmiiseen julisteeseen saakka.

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa design-julisteesi nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä.

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)