Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmaiset toimitukset

Tietoa meistä

Julistamo on suomalaisten design-julisteiden verkkokauppa, joka panostaa visuaaliseen laatuun ja tasokkaaseen julisteiden painojälkeen. Haluamme luoda sinulle vaivattoman ostokokemuksen ja ruokkia uteliaisuuttasi. Tarjoamme suunnittelijoille väylän omien luomusten julistamiseen ja kuluttajille laadukkaan kotimaisen sisustusjulisteiden kaupan. Toimimme läpinäkyvästi ja osoitamme tukemme suomalaiselle luovuudelle ja designille. Julisteiden tuotosta menee 50% suoraan niiden suunnittelijoille.

Laatu ansaitsee tulla nähdyksi

Julistamo sai alkunsa ajatuksesta edistää suomalaista printtidesignia, jotta kotimaista suunnittelua ja korkeatasoista painotyötä arvostavat kuluttajat ja tekijät löytäisivät toisensa. Suomesta puuttui kanava uusien lahjakkaiden designereiden töille. Tätä paikkaamaan syntyi Julistamo.

Suomesta löytyy laaja joukko tiedostavia sisustajia, jotka kaipaavat massatuotetulle tusinadesignille laadukkaita kotimaisia vaihtoehtoja. Julistamo auttaa persoonallisia ja laadukkaita sisustusjulisteita etsivät löytämään uudet ja raikkaat designit, joita ei muualta löydy.

Palvelu ja ekologisuus

Korkeatasoisten designjulisteiden valikoiman lisäksi meille on tärkeää tarjota mutkaton osto- ja asiakaspalvelukokemus kaikille Julistamossa vieraileville. Panostamme selkeään verkkokauppaan sekä asiakaslähtöiseen palveluun.

Toimimme mahdollisimman paikallisesti. Suosimme paikallisia suunnittelijoita, suomalaista työtä, kotimaisia kumppaneita ja raaka-aineita. Julisteet painamme Suomen Turussa. Paperilaaduistamme löytyy vain sertifioituja vaihtoehtoja, joka varmistaa, että paperi on tuotettu vastuullisesti kasvatetuista metsistä.

Lue lisää ekologisuudesta täältä.

“Painokoneiden äärellä kohtaan päivittäin upeita teoksia sekä lahjakkaita tekijöitä. Useimmiten tilatut painotyöt liittyvät mainoskampanjoihin tai ne toteutetaan omaan käyttöön, itselle tai lahjaksi. Samalla sisustajat etsivät kotiinsa ja tiloihinsa ehostusta, myös seinille. Moni kannattaisi mielellään kotimaista, mutta valikoimaa on rajatusti. Tarjolla on huonolaatuista tusinaa sekä arvokasta taidetta, muttei paljoa siltä väliltä.

Laadukaan painotyön ja kotimaisen yrittäjyyden liputtajana halusin tuoda suomalaiset visualistit ja sisustajat yhteen. Koska omien töiden myyminen on usein hankalaa ja työlästä, loin ratkaisuksi Julistamon, laadukkaan suomalaisen julistedesignin ja sen tarinan puolesta.“

– Antti Punavaara, Julistamo

Ydinarvomme

ILMAISU

Julistamon arvojen kulmakiviä on ilmaisu. Edistämme suomalaisen visuaalisen designin asemaa ja nostamme suunnittelijoita arvoonsa. Haluamme inspiroida ja kannustaa niin tekijöitä kuin sisustajia.

LAATU

Ilmaisun ohella toimintamme perustuu korkeaan laatuun. Vastustamme tusinatuotantoa ja kannustamme satsaamaan harkittuun ja kunnolliseen. Arvostamme aina ammattimaista näkemystä ja taitoa sekä korkeatasoisia suomalaisia materiaaleja.

SUOMALAISUUS

Ainutlaatuisuutemme perustana on suomalaisuus. Haluamme edistää nimenomaan suomalaista designosaamista ja kotimaisten suunnittelijoiden asemaa. Suosimme kotimaisuutta myös materiaaleissamme ja kumppaneissamme.

REILU PELI

Konseptimme ei toimisi ilman reilua peliä. Olemme toiminnassamme aina läpinäkyviä ja avoimia ja kohtelemme kaikkia tasapuolisesti. Kannamme vastuun ja peräänkuulutamme vastuullisuutta myös edustamiltamme suunnittelijoilta esimerkiksi tekijänoikeuksien osalta.

YRITTELIÄISYYS

Olemme mahdollistaja, joka kannustaa suunnittelijoita toimimaan luovasti ja olemaan aktiivisia toteuttajia ja kokeilijoita. Tarjoamme suunnittelijoille reilun tavan hankkia lisätuloja sekä näkyvyyttä töilleen.

 

Teette huikeeta duunia ja on kyllä mukavaa olla mukana! ♥

Julia Fesiuk, Suunnittelija

Teidän kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Vaikutatte todella rennolta ja helposti lähestyttävältä porukalta.

Elina Pynnönen, Suunnittelija

Juuri tämän kaltaista alustaa kaipailinkin toimintaani aloittaessa.

Noora Pirhonen, Suunnittelija

Mahtavaa! Suomalaista print on demand -palvelua onkin jo odotettu!

Riikka M.