Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Ekologinen valinta

Me Julistamolla panostamme laatuun ja vastuullisuuteen läpi koko prosessin. Julisteissa käytämme ainoastaan ympäristöystävällisiä FSC®-sertifioituja paperimateriaaleja, jotka ovat peräisin vastuullisesti kasvatetuista metsistä. Maailmanlaajuinen sertifikaatti takaa metsänhoidon olevan ekologisesti ja taloudellisesti kestävää. FCS:n myötä olemme mukana turvaamassa muun muassa metsien monimuotoisuutta.

Paperimateriaaleistamme Nautilus ja Particles ovat 100% kierrätyspaperia. Käyttämällä laadukkaita materiaaleja ja panostamalla virheettömään painojälkeen varmistamme julisteille pitkän käyttöiän.

Suosimme suomalaista. Toimimme mahdollisimman paikallisesti suosimalla kotimaisia suunnittelijoita, yhteistyökumppaneita sekä raaka-aineita. Julisteet painamme ammattitaidolla Turussa. Lisäksi kaikki, mitä voidaan, tehdään Suomessa. Vain painopaperi on valmistettu ulkomailla, sillä Suomessa tuotetaan enää kartonkia. Valmistamme julisteet tilauksesta ja asiakkaan tarpeiden mukaan, jolloin säästämme energiaa ja luonnonvaroja.