Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmaiset toimitukset

Tarvitsetko apua?

Hei suunnittelija! Haluatko saada teoksesi Julistamon valikoimaan? Olet oikeassa paikassa! Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi oman julisteesi suunnitteluun: valmiit suunnittelupohjat sekä aineisto-ohjeen. Pidäthän huolta, että julisteesi täyttää aineisto-ohjeen kaikki kriteerit sekä julkaisusäännöt, jotta prosessi sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Me hoidamme kaiken muun ja autamme mielellämme, jos sinulla herää kysymyksiä.

Mikä Julistamo on?

Julistamo on kauan kaivattu laadukas ja vastuullinen suomalaisten designjulisteiden verkkokauppa. Haluamme vastata asiakkaidemme huutoon ja tarjota mahdollisimman monipuolisen kattauksen kotimaista printtitaidetta yhdestä osoitteesta. Julistamo on paikka, jossa korkeatasoista designia arvostavat kuluttajat ja tekijät kohtaavat!

Tarjoamme kuluttajille laadukkaan kotimaisen sisustusjulisteiden kaupan, jossa on helppoa navigoida. Suomesta löytyy laaja joukko tiedostavia sisustajia, jotka kaipaavat laadukkaita kotimaisia vaihtoehtoja. Panostamme korkeatasoisen valikoiman lisäksi asiakaslähtöiseen palveluun. Julistamo auttaa persoonallisia ja laadukkaita sisustusjulisteita etsivät löytämään uudet ja raikkaat designit, joita ei muualta löydy.

Suunnittelijoille tarjoamme tyylikkään verkkokauppa-alustan omien töidensä julistamiseen. Toimimme reilusti ja mahdollisimman läpinäkyvästi. Mahdollistamme kaikille passiiviset lisätulot sekä näkyvyyttä suomalaiselle luovuudelle. Myydyn julisteen tuotosta meneekin poikkeuksetta 50% suoraan suunnittelijalle. Teosten julistaminen on nopeaa, helppoa ja täysin maksutonta.

Tykkää & vaikuta

Nostamme säännöllisesti esille uusia kiinnostavia julisteita suunnittelijoiltamme ja järjestämme niistä Tykkää & klikkaa -henkisen äänestyksen, jotta kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus päätyä Julistamon pysyvään valikoimaan. Äänestyksen hoitavat kuluttajat, joiden tyylitajua ja näkemystä tarvitsemme.

Eniten ääniä kalenterikuukaudessa saaneet julisteet pääsevät pysyvästi osaksi valikoimaamme. Kaikki äänestyskierroksen aikana tilauksia saaneet julisteet painetaan, numeroidaan ja toimitetaan asiakkaille. Vähiten ääniä saaneet julisteet poistuvat valikoimasta pysyvästi tai halutessa ne voidaan asettaa uudelle äänestyskierrokselle myöhemmin.

 

Julisteen kulurakenne

Haluamme olla Julistamon suunnittelijoille mahdollisimman läpinäkyviä julisteesta maksettavan palkkion suhteen. Kuten mainittua, suunnittelijat saavat jokaisesta myydystä julisteestaan 50% tuotosta. Klikkaa tästä ja selvitä tarkemmin, mihin luvut perustuvat.

Apua julistamiseen

Täältä löydät valmiit julistepohjat ladattaviksi ja täältä YouTube -tallenteet maaliskuussa 2023 järjestetystä livekoulutuksesta. Jotta prosessi sujuisi mahdollisimman mutkattomasti, huolehdithan, että julisteesi täyttää kaikki aineisto-ohjeen kriteerit sekä julkaisusäännöt. Me hoidamme kaiken muun!

Mitä tarjoamme  suunnittelijoillemme osana julistamista?

Kun luot oman suunnittelijaprofiilin, pääset käsiksi kattaviin markkinointimateriaaleihimme ja saat Julistamon täyden tuen ja avun tekemiselle. Tarjoamme sinulle runsaasti erilaisia somealustoille sopivia helppokäyttöisiä valmiita tai itse kustomoitavia kuvajulkaisuja ja stooripohjia. Niiden avulla sinun on helppo kertoa verkostoillesi suunnittelijaprofiilistasi ja julisteista. Olemme tehneet sisältöjen tueksi markkinointiohjeen, joka sisältää Julistamon vinkkejä ja neuvoja. Lisäksi löydät runsaasti ohjevideoita, jotka ohjeistavat sinua askel askeleelta, kuinka otat valmiit materiaalit käyttöön. Tähän sisältyy myös pikainen instagram-opastus, mikäli tuo alusta aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia. Tsekkaa kaikki käytössäsi olevat materiaalit täältä!

Etkö löydä etsimääsi tai apua kysymykseesi? Täältä voit tarkistaa usein kysyttyjen kysymysten listan.
Ole rohkeasti yhteydessä – me autamme mielellämme!

Designterveisin,
Julistamon väki

Haluatko suunnittelijaksi?

1

LUO OMA SUUNNITTELIJAPROFIILISI

Luo itsellesi suunnittelijaprofiili ja täytä sinne omat tietosi. Tässä vaiheessa voit hakea Julistamon huipputekijä -statusta ja pääsyä suoraan pysyvään valikoimaan.

2

JULISTA OMAT TYÖSI

Lataa työsi profiiliisi. Uusille lahjakkuuksille tarjoamme mahdollisuutta päästä valikoimaamme “TYKKÄÄ JA VAIKUTA” -yleisöäänestyksen kautta.

3

ANNA MAAILMAN TIETÄÄ TÖISTÄSI

Kun työsi ovat päässeet Julistamon verkkokauppaan tai äänestykseen, kerro siitä omalle verkostollesi!