Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Suunnittelija:

Jesse Kitinoja

6 teosta / Näytä profiili

JULISTEEN TARINA SUUNNITTELIJAN TARINA

MarghErita Juliste

MargArita on se hienosta lasista tarjoiltava drinkki. MarghErita taas pizza, jonka täytteet loistavat Italian lipun väreissä. Kyseinen herkku kehitettiin Napolissa 1889 Prinsessa Margheritan vierailun kunniaksi.

Näin alun perin köyhien kalastajien eväänä tunnettu ruoka löysi tiensä ensin Italian ylimystön pariin ja nousi lopulta maailmanlaajuiseksi herkuksi sekä armottoman hifistelyn kohteeksi.

Kuten italialaisessa keittiössä aina, kauneus syntyy yksinkertaisesta mutta laadukkaasta: vain tomaattikastike, mozzarella ja basilika riittävät. Margherita on se lätty, jolla pizzerian taso testataan. Tampereen paras löytyy Hervannasta Il Postosta – ja oon valmis väittelemään!

MarghErita-on osa Kulinaristi-teossarjaa. Ystäväni, jolle hyvä ruoka ja juoma ovat rakas harrastus ja elämäntapa tilasi minulta kolme teosta keittiönsä seinälle. Tämä juliste on uusi versio yhdestä noista hänelle piirtämästäni teoksesta. Minkä herkkusi haluaisit kehystää omalla seinällesi?

Jesse Kitinoja

Olen tamperelainen arkkitehti ja taiteilija, joka pyrkii löytämään merkityksellisyyttä ympäröivästä – välillä mielettömästä – todellisuudesta kuvan ja sanan keinoin.

Arkkitehtuurin ja sen opettamisen ohella teen kuvataidetta ja graafista suunnittelua. Sekä arkkitehtina että taiteilijana minua kiinnostaa erityisesti teoksen konteksti sekä kokija. Teosten nimet ja merkitykset kuvien takana ovat itselleni tärkeitä.

Minua ei ole koskaan kiinnostanut fotorealismi vaan ennemminkin se kuinka vähillä eleillä ja tehokkaasti jonkin idean tai tunnelman voi välittää. Ominaista tyylilleni ovat herkulliset värit, vahva pelkistäminen ja vaikutteet sarjakuvasta sekä pop- ja katutaiteesta. Vektorigrafiikan lisäksi toteutan teoksiani usein myös spray-sapluunamaalauksina.

Töitäni on ollut esillä mm. Tampereella Pinni47-purkutaidetalossa, Finlaysonilla Vooninkisalissa ja Seinäjoen Apila-kirjastossa sekä Oodissa. Viime aikoina olen päässyt työskentelemään myös julkisen taiteen parissa. Syksyllä aloitan kuvataideopinnot Kankaanpään taidekoulussa.

45.0079.00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä!

Tee teos tunnetuksi:

EKOLOGINEN VALINTA

Kaikki julisteemme ovat vastuullisesti tuotettuja. Valittavissa myös 100% kierrätyspaperille painettuja.

SUOMALAISTA TYÖTÄ

Julisteet on tuotettu kotimaisin voimin aina suunnittelusta valmiiseen julisteeseen saakka.

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa design-julisteesi nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä.

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)