Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmaiset toimitukset

Suunnittelija:

Jonna Sirkkiä

7 teosta / Näytä profiili

JULISTEEN TARINA SUUNNITTELIJAN TARINA

Wild Juliste

“Tiikerin ei tarvitse julistaa raivokkuuttaan.” Tämä vanha afrikkalainen sananlasku tarkoittaa sitä, että oikeasti vahvan ei tarvitse todistella muille olevansa vahva. Tällainen olento on esimerkiksi tiikeri, joka näyttää kyntensä vain silloin, kun sen on pakko tehdä niin. Tämä on hyvä opetus ja muistutus, että jokaisessa meissä asuu vahvuus.

Jonna Sirkkiä

Olen Jonna ja alunperin kotoisin Pohjois-Karjalasta, joskin elämä on heitellyt ympäri Suomea ja vähän maailmaakin. Taide ja käsityöt ovat aina olleet elämässäni mukana ja olenkin koulutukseltani muotoilija. Visuaalinen silmä on kehittynyt jo nuorena ja työelämässäni olen hyödyntänyt tätä aina tilasuunnittelusta 3D-suunnitteluun ja kaikkeen siltä väliltä.

Voisin sanoa, että olen taiteiden moniottelija, sillä tyylini on kokeileva ja rohkea. Pidän eri tekniikoiden ja materiaalien yhdistelystä. Rakastan kauniita asioita ja mielestäni jokaisen tulisi ympäröidä itsensä ihanilla, juuri omaa silmää miellyttävillä asioilla. Taide on merkityksellistä niin tekijälle kuin katsojalle: ei taulusta tarvitse ymmärtää mitään, vaan kuunnella omia ajatuksiaan mitä sen tekemisestä tai katsomisesta nousee.

Inspiraatiota töihini haen matkoilta niin koti- kuin ulkomailta. Matkustaminen on paras sijoitus henkiseen pääomaan ja reppu meneekin selkään aina kun on mahdollista. Kotona tykkään tehdä abstraktia tai puoliabstraktia akryylimaalausta, mutta erityisen lähellä sydäntä on digitaide. Sitä pystyn tekemään helposti tien päällä, aina inspiraation puhjetessa. Suosikkiaiheeni tulevatkin matkustelusta, eläimistä ja luonnosta. Digitaidetta pääsette ihailemaan myös täällä Julistamon galleriassa. Toivon että pidät töistäni ja löydät niistä oman merkityksesi! 

45.0075.00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

ILMAISET TOIMITUKSET

Kaikki toimituksemme ovat ilmaisia. :­­)

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä!

Tee teos tunnetuksi:

Kommentit

Kommentteja ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen kommentti tuotteelle “Wild Juliste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

EKOLOGINEN VALINTA

Kaikki julisteemme ovat vastuullisesti tuotettuja. Valittavissa myös 100% kierrätyspaperille painettuja.

SUOMALAISTA TYÖTÄ

Julisteet on tuotettu kotimaisin voimin aina suunnittelusta valmiiseen julisteeseen saakka.

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa design-julisteesi nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä.

ILMAISET TOIMITUKSET

Julistamon kaikki toimitukset ovat ilmaisia riippumatta tilauksesi koosta. :­­)