Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Viivi Lehtilä

Rakastan värejä, kepeitä aiheita ja tyylikkyyttä sävähdystä unohtamatta. Värit ovat mielestäni tärkeä osa sisustusta tuoden iloa ja piristystä arkeen.

Taide on ollut aina enemmän tai vähemmän osa elämääni. Tykkään kokeilla erilaisia tekniikoita ja päästää luovuutta valloilleen. Julisteet toteutan pääasiassa vesiväreillä yhdistäen digitaalista piirtämistä.

Milla Aura-Tolonen

Olen graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka inspiroituu aina kynällä piirtämisestä, mutta kehittää mielellään uusia tapoja vangita hetkiä ja tunnelmia kuvaan. Minua on aina kiehtonut elävien olentojen kuvaaminen, niin ihmisten kuin eläintenkin. Kuvani kertovat maailmasta, jossa on iloa, rakkautta ja kauneutta.

Iisa Nuorttila

Heiii, olen Iisa, helsinkiläinen kuvittaja ja kuvataidealan yrittäjä. Kuvitusaiheitani ovat tyypillisesti värikkäät iloiset kukka-aiheet ja joita maalaan käsin guasseilla ja digitaalisesti. Minua inspiroi valtavasti kirkkaat värit, vaihtuvat vuodenajat, erityisesti alkukesä sekä ihanat kaksostaaperoni. Käsialaani voi nähdä kaikenlaisissa paperituotteissa printeistä kortteihin ja muistivihkoihin, kotimailla ja kansainvälisesti.

Kuvittamisen lisäksi järjestän helsingissä suosittuja maalausworkshoppeja.

Kikka Grönros

Työssäni luovalla alalla piirrän suunnitelmallista viivaa, mustaa valkoiselle. Kun taiteilen, annan viivan vapautua ja värien pirskahdella.

Tauluissani käytän sekatekniikkaa, kollaasia, johon yhdistän akryylivärejä, tusseja tai liituja. Kuvioin ja värjään lähestulkoon kaikki paperit itse, mutta mukana saattaa olla vaikkapa vanhoja nuottipapereita, sanomalehtileikkeitä tai muuta kierrätyspaperia. Teoksissani on runsaasti yksityiskohtia ja usein myös paljon värejä ja kerroksia.

Parhaimmillaan teos syntyy kuin itsestään, ajantaju häviää ja tunnelma tiivistyy. Minua inspiroivat kallioiset merimaisemat, mäntymetsät varpuineen sekä vanhat talot ja aikaa nähneet esineet, joissa on kaunista patinaa. Väreistä saan voimaa ja erilaisia muotoja on mielenkiintoista tutkia.

Kuvan minusta otti Marja Junnikkala.

Samuli Heikkinen

Hei!

Olen Samuli Heikkinen, Jyväskylässä asustava muotoilija, taiteilija ja tatuointiartisti. Kuvataiteen saralla haen inspiraatiota oikeastaan mistä vain, mikä näkyy myös töideni tekniikoiden ja tyylien vaihtelevuudessa. Yleensä kuitenkin tukeudun piirtämiseen, öljymaalaamiseen tai näiden digitaaliseen versioon. 

Marja Rosti

Marja Rosti on entinen taidepedagogi, joka ehti tehdä kasvatustyötä eri oppilaitoksissa yhteensä 45 vuotta. Koulutukseltaan hän on kuvataiteen opettaja Taideteollisesta korkeakoulusta (nyk. Aalto) ja graafinen suunnittelija (AMK) Vantaan muotoiluinstituutista (nyk. Metropolia).

Nykyään hän on vapaa kuvantekijä, joka työskentelee kollaasien parissa. Rosti yhdistelee ja muokkaa ottamiaan valokuvia eri keinoin. Lopputuloksena on kankaalle pigmenttisiirrolla toteutettu ja akryylimaalauksella eri tavoin työstetty teos. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Ensin tulee jokin valokuva asiasta, joka on herättänyt kuvaajan mielenkiinnon. Sitten annetaan mielikuvituksen lentää, mitähän tästä keksisi. Juuri siinä piilee työskentelyn idea ja hauskuus, minkä voisi kiteyttää sanaan leikki.

Sisko Sinilintu

Olen turkulainen graafinen suunnittelija ja kuvataiteilija. Saan taiteeseeni inspiraatiota suomalaisesta luonnosta ja luontomytologiasta. Musiikin maailma on toinen innoitukseni lähde. Minua kiinnostaa myös ihmisen sisäinen maailma, jota yritän kuvata teoksissani. Maalaan akryyliväreillä sielun kuvia. Teen myös digitaalisia maalauksia ja kuvituksia, jotka voidaan tulostaa näyttelyä varten mm. metallille tai käyttää kirjan kuvituksena ja kirjan kansissa.

Toivottavasti teokseni koskettavat sieluasi ja saat niistä iloa. Jos Sinulle syntyy kuvallinen idea, jonka haluaisit minun toteuttavan, kerrothan siitä minulle. Katson, mitä voin tehdä.

Heidi Kuvaja-Oksman

Olen kainuulainen kuvantekijä. Valokuvauksen lisäksi teen keramiikkaa, maalaan ja piirrän. Olen pitänyt omia näyttelyitä, sekä ottanut osaa yhteisnäyttelyihin. Voisi sanoa, että luominen on intohimoni, en osaa olla tekemättä. Teen taidetta myös osittain työkseni, toisen puoliskon ansaitsen metsässä.

Iloitsen valtavasti siitä, kun teokseni tai otokseni ilostuttaa katsojaa. Toivottavasti täältä löytyy jotain myös sinulle.

Henna Jaakkola

Henna on kuvittamisen sekä graafisen suunnittelun luova ammattilainen, lähtöisin tekstiilimuotoilun maailmasta. Hän rakastaa luoda tarinoita ja erityisesti pitää siitä, että tekemisellä on jokin tausta ja merkitys.

Ihminen on kohteena kiinnostava. Aistit ja tunteet. Henna leikittelee paljon eri teemoilla ja etenkin erilaiset mielialat ovat kiehtovia.

Laura Haapamäki

Olen freelancer-kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Rakastan piirtää kuvitteellisia henkilöitä ja paikkoja. Teen kaikki kuvitukseni tietokoneella Photoshop-ohjelmalla. Vaikka kuvat on tehty tietokoneella, ne on silti maalattu, eli maalaan kynällä sudinvetoja piirtonäyttöön. Katso esimerkkivideo tästä:

Vapaa-aikanani tykkään joogasta ja videopelistä.

Teen myös freenlancer kuvituksia, ota yhteyttä laura.haapamaki (at) gmail.com.