Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmaiset toimitukset

Mari Järvinen

Olen tamperelainen kaupunkikuvaukseen keskittynyt valokuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Lähestyn valokuvausta usein abstraktimmasta näkökulmasta ja valokuvaan asioita, jotka jäävät helposti kadulla kulkijalta huomaamatta. Hienoimmat kuvat usein syntyvätkin näistä yllättävistä, itsestäänselvyyksinäkin pidetyistä asioista. Kuvaan kohdettani usein hyvin läheltä, paljastaen vain pienen osan kokonaisuudesta. Kaikkia teoksiani yhdistää värikkyys.

IG: @urbancolourpalette

Penuel Rantakangas

Moi, olen Penuel, läheisten kesken Penu.

Ammatiltani olen 3D-mallintaja, mutta kuljen myös eri nimikkeillä. Työnkuvani on vaihteleva mutta usein löydän itseni 3D sovelluksista, kameran takaa tai suunnittelijan hattu päässäni.

Taideminä on lähtösin lapsuuden piirtoharrastuksesta jonka turvin olen askelmoinut valokuvauksen kautta elokuva-alan opintoihin ja sieltä 3D-mallintamiseen ja pelillistettyjen kokemuksien pariin.

Tiedätkö sen tunteen kun kuuntelet hyvää biisiä ja se vie sinut tunteiden ja mielikuvituksen saattelemana kauniisiin maisemiin. Se on minun päämäärä omissa töissäni ja haluan saattaa ihmisille oivalluksia, kertoa tarinoita rehellisyydestä, inhimillisyydestä. Kutsun sitä sielunruoaksi.

No, Ehkä välillä vaan tykkään laittaa kauniita värejä yhteen, tai löydän jonkun kiinnostavan elementin josta en vaan voi päästää irti. Eihän sen aina tarvitse olla syvällistä. Tärkeintä että nauttii siitä mitä tekee ja siitä tahdon pitää kiinni.

Kiitos

Kaisa Parén

Hei! Olen Kaisa Parén Mäntyharjulta. Työskentelen taidemaalarina ja lastenkirjojen kuvittajana.

Teokseni ovat tulkintaa luonnon kauneudesta ja sen merkityksestä elämässä. Inspiraatio teoksiin on syntynyt sumuisina aamuina läheisellä lammella, kauniina kesä-iltoina järvellä soudellen, tuoksuvassa puutarhassa ja metsän siimeksessä samoillen. Abstrakteissa teoksissa annan intuition johdattaa.

Haluan tuoda teoksiin sitä tunnelmaa, jonka vahvasti koen ja aistin luonnossa liikkuessa. Kotini maaseudun rauhassa antaa kaiken voiman ja luovuuden taiteeseen. Elän ja hengitän luonnon rauhaa ja läsnäoloa.

Katsojalle toivon pysähdyksen arvoisia hetkiä taiteen äärellä. Maalaan intuitiota kuunnellen tunnelmaa ja aistikokemuksia, ennemmin kuin jäljittelisin näkemääni valokuvan kaltaiseksi. Herkkyys, läsnäolo ja voimaantuminen ovat sanoja, joilla asiakkaat usein kuvaavat maalauksia.

Toivon että taiteestani välittyy juuri sinulle erilaisia mielikuvia, unelmia ja tunnetiloja. 

Juhana Hurtig

Juhana Hurtig on Helsingin Toukolassa asuva graafinen suunnittelija, valokuvaaja ja kuvittaja. Hän ammentaa inspiraatiota mm. skedegrafiikoista, skandinaavisesta muotoilusta, satukirjoista, luonnosta ja arjen estetiikasta. Työt Juhana toteuttaa yleensä sekatekniikalla, jossa yhdistyy usein käsintehty, pelkistetty kuvitus ja tietokonegrafiikka. 

Mikko Laasola

Suunnittelijana navigoin mielelläni kaupallisen ja taiteellisen ilmaisun välimaastossa. Voit löytää esimerkin kuvituksistani myös Hesburgerin tuotepakkauksista ja ruokakääreistä. Seuraan laajasti taidemaailmaa, kuvitusta, musiikkia, valokuvauksen herkkiä nyansseja sekä brändien dynamiikkaa. Tämä altistus rikastuttaa töitäni, joissa sulautuvat suvereenisti yhteen eri sedimentit. Työskentelyssäni korostuu usein henkilökohtainen näkökulma ja vahva side käsiteltävään aiheeseen. Konseptuaalisuuden kautta haluan luoda katsojalle tyylillisen jatkumon ja tuttuuden tunteen.

Motivaationi juontaa juurensa luoda katsojan mieleen merkityksellisiä mielikuvia, jotka kestävät ajan virtaa. Tavoitteenani on yhdistää kaupallinen vetovoima ja taiteellinen syvyys, luoden teoksia, jotka eivät ainoastaan viihdytä hetkessä, vaan kestävät myös aikaa aivan kuten täydellinen “pop-kappale”.

In my role as a designer, I enjoy navigating the terrain between commercial and artistic expression. I follow the art world broadly, exploring illustration, music, the subtle nuances of photography, and the dynamics of brands. This exposure enriches my work, where different elements seamlessly blend. My work often emphasizes a personal perspective and a strong connection to the subject matter.

Conceptually, I aim to create a stylistic continuum and a sense of familiarity for the viewer. My motivation stems from creating meaningful imagery that withstands the flow of time. My goal is to merge commercial appeal and artistic depth, crafting pieces that not only entertain in the moment but also endure, much like the perfect pop song.”

私は商業と芸術表現の領域を巧みに行き来するデザイナー・カメレオンです。広く芸術界を追い、イラスト、音楽、写真の微妙なニュアンス、そしてブランドのダイナミクスを探求しています。この経験は私の仕事を豊かにし、異なる要素がシームレスに調和します。私の仕事はしばしば個人の視点と対象への強い結びつきを強調しています。

概念的には、鑑賞者に対してスタイリッシュな連続性と親しみを感じさせることを目指しています。私のモチベーションは、時の流れに耐える意味あるイメージを創り出すことに由来しています。私の目標は商業的な魅力と芸術的な深みを融合させ、瞬間だけでなく永続的に楽しまれる、まさに完璧なポップソングのような作品を制作することです。

Pia Holmberg

Hei, olen Pia Holmberg taiteilija, joka rakastaa eläimiä ja satumaailmoja. Piirrän käsin digitaalisella kynällä kauniita ja värikkäitä kuvia, joissa on paljon pieniä yksityiskohtia. Haluan, että teokseni ovat kuin ikkunoita toisiin maailmoihin, joissa värit ja kontrastit luovat tunnelmia ja herättävät tunteita. Ammennan inspiraatiota elämästä, luonnosta ja satumaailmasta luodakseen teoksia, jotka koskettavat syvältä.

Milja Haapasalo-Selenius

Hei ja tervetuloa!

Olen Helsinkiläinen taiteilija ja media-alan sekatyöläinen, joka on vastikään ottanut askeleen kohti unelmiaan luovemman työn parissa.

Omassa taiteessani yhdistyy usein rakkauteni luontoon, arkkitehtuuriin ja valokuvaukseen, joista ammennan inspiraationi. Leikin väreillä ja vastakohdilla ja tyylini on usein korostetun yksinkertaista.

Tuomas Salomaa

Tuomas Salomaa on Turussa asuva, ylempänä länsirannikkoa syntynyt graafinen suunnittelija päivisin, ja iltaisin hän on valokuvaaja, isä ja dokumentaristi.

En voi yksilöidä tiettyä asiaa joka inspiroi minua. Kauniit tekstuurit ja yhtä lailla Bauhaus saavat katseeni vangittua, joskus kauniisti patinoitunut tiiliseinä on vain upea.

Olen mukana Vox Turku-nimisessä dokumentti projektissa joka käsittelee Turun seudun historiaa eri näkökulmin.

Oula Jukka Laukkanen

Olen kainuulainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Asun vaaran laella keskellä ei mitään. Historiastani löytyy maalauksia, taidegrafiikkaa, sarjakuvia, kirja- ja lehtikuvituksia, kodintekstiilejä, käyttöesineitä, yritysgrafiikkaa ja erilaisia konsepteja.

Olen Valtion monitaiteiden toimikunnan jäsen ja Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun taidetoimikunnan jäsen.

Taidettani löytyy osoitteesta peppispappa.com ja jukkalaukkanen.com. Kodintekstiilejä, koruja ja käyttöesineitä taas annaolivia.fi verkkokaupasta.

t. Peppispappa fra bakskog

Marika Iivari

Marika Iivari on helsinkiläinen graafinen suunnittelija, jonka töissä yhdistyvät usein abstraktit muodot, voimakkaat värit ja minimalistinen tyyli.