Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Heidi Rissanen

Turku

Olen Heidi.

Rakkauteni Illustratoriin alkoi vuonna 2011 kun valmistuin graafisen suunnittelun linjalta. Siihen mennessä luova hulluus oli jo näyttäytynyt elämässäni monella saralla. Kaikki luova on aina kiinnostanut minua ja tarkemmin katsottuna sitä esiintyy elämässämme päivittäin. Luova voi mielestäni olla monella tapaa: keksimällä arjen ongelmiin erilaisia ratkaisuja, sisustamalla kotia, askartelemalla lasten kanssa tai multitaskaamalla kalenteria kiireisinä päivinä jne 🙂

Sama ideologia näkyy paljon graafisten töideni kautta. Haluan välillä vaihtaa näkökulmaa ja toisaalta haastaa itseäni johonkin aivan uuteen. Joskus tuotokseni on luonnosteltu ihan puhtaasta inspiraatiosta ideaan ja joskus taustalla on jotain suurempaa sanomaa.

Graafinen suunnittelu on ollut jo vuosia tapa ilmaista itseäni. Pöytälaatikkoni alkavat pursoilla ja nyt koin hetkeni oikeaksi tuoda ajatukseni näkyviin. Pohjana visioilleni olen matkan varrella käyttänyt välillä paperia, välillä kangasta ja nykyään digitaalisten julkaisukanavien alustoja.

Inspiraatio luo ja luominen inspiroi

Toivon, että luovuuteni tuotokset herättävät ajatuksia katsojassa. Tarkoitukseni on kuvien kautta antaa ajatusten harhailla. Katsojan päätettäväksi jää, mitä viestiä haluaa teokseni kertovan. Tietenkin tulen kertomaan tarinaani töiden julkaisujen yhteydessä, mutta se ei estä katsojaa kertomaan omaansa.

Pienenä punaisena lankana kulkee “ystävällisesti eri mieltä“.

Toivottavasti pidät näkemästäsi tai olet -ystävällisesti eri mieltä-

By Heidi

 

 

 

Jaa sivuni:

EKOLOGINEN VALINTA

Kaikki julisteemme ovat vastuullisesti tuotettuja. Valittavissa myös 100% kierrätyspaperille painettuja.

SUOMALAISTA TYÖTÄ

Julisteet on tuotettu kotimaisin voimin aina suunnittelusta valmiiseen julisteeseen saakka.

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa design-julisteesi nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä.

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)