Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Suunnittelija:

Jonna Sirkkiä

7 teosta / Näytä profiili

JULISTEEN TARINA SUUNNITTELIJAN TARINA

KOI Juliste

Koikarpit ovat aina olleet mielestäni kiehtovia. Näitä on käytetty paljon taiteessa, niin tatuoinneissa kuin maalauksissa ja ne ovat useissa japanilaisissa legendoissa. Koi-piirroksissa voi olla mukana symboliikkaa ja ne ovat yleensä koristeellisia. Minä halusin kuitenkin jättää koi-teokseni pelkistetyksi, että oma mielikuvitus saa tilaa. Näissä koikarpeissa on häivähdys punaista. Erään aasialaisen tarinan mukaan punainen koikarppi symboloi rakkautta ja voimaa, jonka ihminen on saanut vain kokemalla vastoinkäymisiä elämässään. Tämä koi-teos muistuttaa, että kovista virtauksista ja karkeista vesistä on mahdollista selviytyä voittajana.

Jonna Sirkkiä

Olen Jonna ja alunperin kotoisin Pohjois-Karjalasta, joskin elämä on heitellyt ympäri Suomea ja vähän maailmaakin. Taide ja käsityöt ovat aina olleet elämässäni mukana ja olenkin koulutukseltani muotoilija. Visuaalinen silmä on kehittynyt jo nuorena ja työelämässäni olen hyödyntänyt tätä aina tilasuunnittelusta 3D-suunnitteluun ja kaikkeen siltä väliltä.

Voisin sanoa, että olen taiteiden moniottelija, sillä tyylini on kokeileva ja rohkea. Pidän eri tekniikoiden ja materiaalien yhdistelystä. Rakastan kauniita asioita ja mielestäni jokaisen tulisi ympäröidä itsensä ihanilla, juuri omaa silmää miellyttävillä asioilla. Taide on merkityksellistä niin tekijälle kuin katsojalle: ei taulusta tarvitse ymmärtää mitään, vaan kuunnella omia ajatuksiaan mitä sen tekemisestä tai katsomisesta nousee.

Inspiraatiota töihini haen matkoilta niin koti- kuin ulkomailta. Matkustaminen on paras sijoitus henkiseen pääomaan ja reppu meneekin selkään aina kun on mahdollista. Kotona tykkään tehdä abstraktia tai puoliabstraktia akryylimaalausta, mutta erityisen lähellä sydäntä on digitaide. Sitä pystyn tekemään helposti tien päällä, aina inspiraation puhjetessa. Suosikkiaiheeni tulevatkin matkustelusta, eläimistä ja luonnosta. Digitaidetta pääsette ihailemaan myös täällä Julistamon galleriassa. Toivon että pidät töistäni ja löydät niistä oman merkityksesi! 

45.0079.00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä!

Tee teos tunnetuksi:

EKOLOGINEN VALINTA

Kaikki julisteemme ovat vastuullisesti tuotettuja. Valittavissa myös 100% kierrätyspaperille painettuja.

SUOMALAISTA TYÖTÄ

Julisteet on tuotettu kotimaisin voimin aina suunnittelusta valmiiseen julisteeseen saakka.

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa design-julisteesi nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä.

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)