Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Suunnittelija:

Olivia Leino

6 teosta / Näytä profiili

JULISTEEN TARINA SUUNNITTELIJAN TARINA

Lintuparvi 04 Juliste

Tarkkailen paljon taivasta. Huomaan lintujen lentävän saumattomasti yhdessä, he tietävät minne mennä ja miten liikkua toinen huomioiden. Siinä kiinnostaa heidän yhteinen kieli, jota emme ymmärrä, mutta voimme sen aistia. Kuinka voimme lentää kuin linnut?

Lintuparvi -kuvasarja on saanut alkunsa nimensä mukaisesti lintuparvista, tarkkailuni tuloksesta sekä haaveesta, missä ihmiset luontaisesti kommunikoisivat, liikkuisivat ja ymmärtäisivät kuin lintuparvet. 

Olivia Leino

Olivia Leino (s.1997) on suomalainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Kuvittajana hän on erikoistunut narratiiviseen kerrontaan, yhdistäen vahvat värit, sivustaseuraajan lähestymistavan sekä elokuvallisen kuvakerronnan. Niin kauniita kuin vaikeitakin aiheita hän lähestyy empaattisesta sekä sympaattisesta kulmasta, sillä hän pyrkii lisäämään myötätuntoa kiireellisen ja kestämättömän maailman keskelle. Tyylissään Olivia yhdistää eri välineitä, rikkoen pinnan yhdenmukaisuutta ja pitäen tekstuurin elävänä. Hän kertoo yhdistävänsä musteita, maaleja, värikyniä ja liituja, sekä paikoittain digitaalisia alustoja.

Uusimmassa tuotannossa Olivia on syventynyt lintuihin, tuoden lintujen olomuotoon hänelle tärkeitä piirteitä sekä arvoja ihmisistä. Hän tuo lintujen monimuotoisuuden sekä ihmisten perustarpeet yhdeksi kokonaisuudeksi, korostaen arjen pieniä yksityiskohtia.

Olivian on myynyt teoksia lukuisiin koteihin jo vuodesta 2015. Myös hänen graafisen suunnittelun jälkiä on löydettävissä mm. eri painomateriaaleista, yritysilmeistä sekä kansainvälisistä elintarvikepakkauksista.

Valokuva: Kasimir Karanka

29.0079.00

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä!

Tee teos tunnetuksi:

EKOLOGINEN VALINTA

Kaikki julisteemme ovat vastuullisesti tuotettuja. Valittavissa myös 100% kierrätyspaperille painettuja.

SUOMALAISTA TYÖTÄ

Julisteet on tuotettu kotimaisin voimin aina suunnittelusta valmiiseen julisteeseen saakka.

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa design-julisteesi nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä.

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)