Kotimaisten Huippusuunnittelijoiden julistekauppa | Ammattilaisten painama | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Suunnittelija:

Jesse Kitinoja

6 teosta / Näytä profiili

JULISTEEN TARINA SUUNNITTELIJAN TARINA

Mutteripannu Juliste

Kahvipavun sävyinen Mutteripannu-teos on ylistys kahville!

Vaikka rakastankin erityisesti tummapaahtoisen kahvin tuoksua, olen itse kerettiläinen ja omien laskujeni mukaan juonut elämässäni viisi kuppia kahvia. Edellisen cappuccinoni nautin Rooman kiistellysti parhaassa kahvilassa, jonka jälkeen päätin lopettaa huipulla.

Sinä oikeaoppinen, älä tee kuten minä, vaan jatka kahvista nauttimista ja hanki tästä keittiösi seinälle aamusumpin ylistys!

Mutteripannu on osa Kulinaristi-teossarjaa. Ystäväni, jolle hyvä ruoka ja juoma ovat rakas harrastus ja elämäntapa tilasi minulta kolme teosta keittiönsä seinälle. Tämä juliste on uusi versio yhdestä noista hänelle piirtämästäni teoksesta.

Minkä herkkusi haluaisit kehystää omalle seinällesi?

Jesse Kitinoja

Olen tamperelainen arkkitehti ja taiteilija, joka pyrkii löytämään merkityksellisyyttä ympäröivästä – välillä mielettömästä – todellisuudesta kuvan ja sanan keinoin.

Arkkitehtuurin ja sen opettamisen ohella teen kuvataidetta ja graafista suunnittelua. Sekä arkkitehtina että taiteilijana minua kiinnostaa erityisesti teoksen konteksti sekä kokija. Teosten nimet ja merkitykset kuvien takana ovat itselleni tärkeitä.

Minua ei ole koskaan kiinnostanut fotorealismi vaan ennemminkin se kuinka vähillä eleillä ja tehokkaasti jonkin idean tai tunnelman voi välittää. Ominaista tyylilleni ovat herkulliset värit, vahva pelkistäminen ja vaikutteet sarjakuvasta sekä pop- ja katutaiteesta. Vektorigrafiikan lisäksi toteutan teoksiani usein myös spray-sapluunamaalauksina.

Töitäni on ollut esillä mm. Tampereella Pinni47-purkutaidetalossa, Finlaysonilla Vooninkisalissa ja Seinäjoen Apila-kirjastossa sekä Oodissa. Viime aikoina olen päässyt työskentelemään myös julkisen taiteen parissa. Syksyllä aloitan kuvataideopinnot Kankaanpään taidekoulussa.

45.0079.00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä!

Tee teos tunnetuksi:

EKOLOGINEN VALINTA

Kaikki julisteemme ovat vastuullisesti tuotettuja. Valittavissa myös 100% kierrätyspaperille painettuja.

SUOMALAISTA TYÖTÄ

Julisteet on tuotettu kotimaisin voimin aina suunnittelusta valmiiseen julisteeseen saakka.

NOPEAT TOIMITUKSET

Tilaa design-julisteesi nyt – toimitus jopa seuraavana arkipäivänä.

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 euron tilauksille. :­­)